Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Skopové maso se zelím a brambory

Skopové maso se zelím a brambory
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

1104 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Nakrájanú cibuľu podusíme s tukom, pridáme mäso pokrájané na kocky, cesnak, korenie, soľ a dusíme do polomäkká vo vlastnej šťave. Pridáme pokrájanú kapustu, dusíme chvíľu ďalej a po pridáni pokrájaných surových zemiakov dodusíme do mäkka.

Bulb Tip k receptu

Kapustu môžeme nahradiť kelom.

Jozef

04. 07. 2010, Recept navštíven: 1335x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Skopové maso se zelím a brambory

Skopové maso se zelím a brambory

Nakrájanú cibuľu podusíme s tukom, pridáme mäso pokrájané na kocky, cesnak, korenie, soľ a dusíme do polomä...

Zobrazit všechny podobné recepty k Skopové maso se zelím a brambory Link-arrow
Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborné dělávám. Jen máme rádi ostřejší variantu tak přidávám ke konci kousek pálivé papriky.
Přidané ingredience: Kousek pálivé papriky

06. 02. 2013, 11:32

Přidat komentář

Facebook komentáře