Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Skotská vejce

Skotská vejce

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1808 kalorií 4.0g cukrů 12.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme se slaninou pokrájenou na kostičky, s hladkou moukou, 1 vejcem a troškou vody. Ze směsi utvoříme placičky. Natvrdo uvařená a oloupaná vejce položíme na placičky a zabalíme. Pak je obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance a usmažíme po všech stranách v rozpáleném oleji.

Podávám je s bramborou kaší.


kaccka

17. 12. 2009, Recept navštíven: 1761x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

03. 09. 2016, 18:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

19. 11. 2016, 17:28

Přidat komentář
Roxana
Tento recept je dobrý a znám ho pod názvem "Pštrosí vejce", jestli se nepletu. Vaří to hodně i v restauracích, pamatuju je dokonce ze závodní jídelny.

Roxana 18. 12. 2009, 09:15

Facebook komentáře