Chybějící obrázek

Skotská vejce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1808 kalorií
4.0g cukrů
12.0g tuků
55.0g bílkovin


Příprava

Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme se slaninou pokrájenou na kostičky, s hladkou moukou, 1 vejcem a troškou vody. Ze směsi utvoříme placičky. Natvrdo uvařená a oloupaná vejce položíme na placičky a zabalíme. Pak je obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance a usmažíme po všech stranách v rozpáleném oleji.

Podávám je s bramborou kaší.

přidejte na:
kaccka

17. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne jedlo

katka16031 03. 09. 2016, 18:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept, vyskúšam

dušanka 19. 11. 2016, 17:28

Přidat komentář
Roxana
Tento recept je dobrý a znám ho pod názvem "Pštrosí vejce", jestli se nepletu. Vaří to hodně i v restauracích, pamatuju je dokonce ze závodní jídelny.

Roxana 18. 12. 2009, 09:15