Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Skotská vejce

Skotská vejce
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1808 kalorií, 4.0g cukrů, 12.0g tuků, 55.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme se slaninou pokrájenou na kostičky, s hladkou moukou, 1 vejcem a troškou vody. Ze směsi utvoříme placičky. Natvrdo uvařená a oloupaná vejce položíme na placičky a zabalíme. Pak je obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance a usmažíme po všech stranách v rozpáleném oleji.

Podávám je s bramborou kaší.

kaccka

17. 12. 2009, Recept navštíven: 1641x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Skotská vejce

Skotská vejce

Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme se slaninou pokrájenou na kostičky, s hladkou moukou, 1 vejcem a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Skotská vejce Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

03. 09. 2016, 18:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

19. 11. 2016, 17:28

Přidat komentář
Roxana
Tento recept je dobrý a znám ho pod názvem "Pštrosí vejce", jestli se nepletu. Vaří to hodně i v restauracích, pamatuju je dokonce ze závodní jídelny.

Roxana 18. 12. 2009, 09:15

Facebook komentáře