Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sladké rýžové knedlíčky

Sladké rýžové knedlíčky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
16 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rýži zalijem mlékem, ale neproplachujeme. Uvaříme doměkka.
Ve smetaně si rozmícháme pudink, vanilkové aroma a cukr krupici a přidáme k uvařené rýži. Vaříme a mícháme dokud nám směs nezhoustne.
Hotová rýže by měla být hustá a měla by lepit. Necháme ji vychladnout a potom tvarujeme mokrýma rukama knedlíčky nebo nočky, které dáme ztuhnout asi na 60 minut do chladu.
Před podáváním polijeme horkou čokoládovou polevou a posypeme moučkovým cukrem.
Nakonec ozdobíme čerstvým ovocem.

Bulb Tip k receptu

Může ozdobit lístkem čerstvé máty nebo podávat s ovocnou omáčkou.


andrea92

12. 08. 2010, Recept navštíven: 3046x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře