Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Slanina se zelím

Slanina se zelím
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 30min , porce

712 kalorií, 0.0g cukrů, 26.0g tuků, 26.0g bílkovin

Příprava

Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní nakrouhané zelí, brambory nakrájené na kostky a vyškvařenou slaninu. Směs zalijeme malým množstvím vody, osolíme, přidáme masox a asi 30 minut dusíme.

pink.verca

30. 08. 2011, Recept navštíven: 1161x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečená slanina se špenátem

Zapečená slanina se špenátem

Spaříme špenátové listy. Troubu rozehřejeme na 200°C. Mělkou zapékací misku vyložíme plátky slaniny a posyp...

Slanina se zelím

Slanina se zelím

Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní nakrouhané zelí, brambory nakrájené na kostky a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Slanina se zelím Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám s anglickou slaninou a nepřidávám mouku, ale na zahuštění trošku ovesných vloček.
Přidané ingredience: anglická slanina, ovesné vločky

17. 02. 2013, 08:03

Přidat komentář

Facebook komentáře