Slepice pro děti
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
8
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Slepici opláchneme a naporcujeme na menší kousky. V hrnci osmahneme cibulku. V témže hrnci opečeme ze všech stran i kusy slepice. Podlijeme vařící vodou, osolíme, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Nakonec zaprášíme sladkou paprikou a za stálého podlévání dusíme pod pokličkou. Když je slepice měkká, zaprášíme ji instantní jíškou, necháme přejít varem a přilijeme smetanu, kterou necháme dobře prohřát, ale už nevaříme. Jako přílohu podáváme knedlíky, rýži nebo těstoviny.
Jiřulka12. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.