Sloní žrádýlko

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

54 kalorií
6.0g cukrů
1.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Špekáčky pomeleme, přidáme dle potřeby nasekanou cibuli a okurky a zamícháme v misce.
Svaříme, nebo zahřejeme v mikrovlnce kečup, hořčici, trochu cukru a ocet, aby se tekutina spojila. Vše zamícháme.
Podáváme na pokrájené čerstvé bagetě.

Tip k receptu

Do pomazánky je možno přidat zakysanou smetanu, nebo majonézu, přidá to na lahodnosti pomazánky.
V případě, že nemáte mlýnek, je možno špekáčky rozmačkat přes lis na česnek.

přidejte na:
Sonia005

30. 09. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
dobré jedenie

20. 01. 2018, 17:05

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.