Sloní žrádýlko
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
54
kalorií
6.0g
cukrů
1.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Špekáčky pomeleme, přidáme dle potřeby nasekanou cibuli a okurky a zamícháme v misce.
Svaříme, nebo zahřejeme v mikrovlnce kečup, hořčici, trochu cukru a ocet, aby se tekutina spojila. Vše zamícháme.
Podáváme na pokrájené čerstvé bagetě.
Tip k receptu
Do pomazánky je možno přidat zakysanou smetanu, nebo majonézu, přidá to na lahodnosti pomazánky.
V případě, že nemáte mlýnek, je možno špekáčky rozmačkat přes lis na česnek.
30. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.