Slovenské žůžo

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2704 kalorií
0.0g cukrů
190.0g tuků
95.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka nebo kostičky. Na kostičky nakrájenou anglickou slaninu osmažíme a rozdělíme na tři části.
Do pekáčku dáme jednu část anglické slaniny, na ní navrstvíme jednu třetinu brambor, na brambory nadrobenou brynzu, další třetinu brambor, na brambory na kousky nadrobené tavené sýry, petrželku a opět zbylé brambory a anglickou slaninu.
Ve smetaně rozšleháme vejce, které ochutíme vegetou a vše touto vaječnou směsí zalijeme.
Pečeme ve vyhřáte troubě na 160°C asi 30 minut.

Tip k receptu

Do směsi vejce můžeme přidat i lžíci hořčice.

přidejte na:
Sonia005

04. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduché jedlo a celkom sytne

majka 31. 10. 2016, 22:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
spojenie dobrých surovín, chutne jedlo

palino 18. 12. 2016, 20:23

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobré , ingrediencie chuťovo vyvážené

dušanka 08. 02. 2017, 11:16

Přidat komentář