Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Slovenské žůžo

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

2704 kalorií, 0.0g cukrů, 190.0g tuků, 95.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka nebo kostičky. Na kostičky nakrájenou anglickou slaninu osmažíme a rozdělíme na tři části.
Do pekáčku dáme jednu část anglické slaniny, na ní navrstvíme jednu třetinu brambor, na brambory nadrobenou brynzu, další třetinu brambor, na brambory na kousky nadrobené tavené sýry, petrželku a opět zbylé brambory a anglickou slaninu.
Ve smetaně rozšleháme vejce, které ochutíme vegetou a vše touto vaječnou směsí zalijeme.
Pečeme ve vyhřáte troubě na 160°C asi 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Do směsi vejce můžeme přidat i lžíci hořčice.

Sonia005

04. 12. 2010, Recept navštíven: 1693x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Slovenské žůžo

Slovenské žůžo

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka nebo kostičky. Na kostičky nakrájenou anglickou slaninu o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Slovenské žůžo Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché jedlo a celkom sytne

31. 10. 2016, 22:01

Přidat komentář

Facebook komentáře