Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slovenské žůžo

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
2704 kalorií 0.0g cukrů 190.0g tuků 95.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka nebo kostičky. Na kostičky nakrájenou anglickou slaninu osmažíme a rozdělíme na tři části.
Do pekáčku dáme jednu část anglické slaniny, na ní navrstvíme jednu třetinu brambor, na brambory nadrobenou brynzu, další třetinu brambor, na brambory na kousky nadrobené tavené sýry, petrželku a opět zbylé brambory a anglickou slaninu.
Ve smetaně rozšleháme vejce, které ochutíme vegetou a vše touto vaječnou směsí zalijeme.
Pečeme ve vyhřáte troubě na 160°C asi 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Do směsi vejce můžeme přidat i lžíci hořčice.


Přidat na Pinterest
Sonia005

04. 12. 2010, Recept navštíven: 1830x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché jedlo a celkom sytne

31. 10. 2016, 22:01

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
spojenie dobrých surovín, chutne jedlo

18. 12. 2016, 20:23

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobré , ingrediencie chuťovo vyvážené

08. 02. 2017, 11:16

Přidat komentář

Facebook komentáře