Smažená jablka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2656
kalorií
0.0g
cukrů
196.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Jablka oloupeme, omyjeme, vyjmeme jádřince, nakrájíme na plátky, posypeme je moučkovým cukrem a necháme chvilku odležet. Mezitím si v mléce rozšleháme vejce, rum, lžíci moučkového cukru, poté přidáme mouku a vypracujeme řidší těsto, ve kterém následně jablka namočíme a poté je osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažená jablka z obou stran dozlatova poté obalujeme v moučkovém cukru.
Beruska6412. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.