Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažený vepřový jazyk

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 10min
Celkový čas: 1h 30min , porce

4278 kalorií, 4.0g cukrů, 193.0g tuků, 79.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jazyk omyjeme a dáme vařit do osolené vody v tlakovém hrnci na necelou hodinu, uvaříme doměkka. Vychladlý jazyk oloupeme, nakrájíme je na 1 cm široké plátky, které můžeme osolit a opepřit, nebo jemně posypat kořením Čína. Obalíme v trojobalu a rychle osmažíme. Usmažené protáhneme ve zbytku rozšlehaného vejce z obalování a znovu usmažíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s brambory, bramborovou kaší, nebo hranolky.

JanaB

16. 10. 2011, Recept navštíven: 2500x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažený vepřový řízek v bramboráku

Smažený vepřový řízek v bramboráku

Oloupané brambory jemně nastrouháme a vzniklou vodu z nich částečně slijeme. Přidáme mléko, vejce, utřený ...

Smažený vepřový jazyk

Smažený vepřový jazyk

Jazyk omyjeme a dáme vařit do osolené vody v tlakovém hrnci na necelou hodinu, uvaříme doměkka. Vychladlý j...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažený vepřový jazyk Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
VYBORNE JEDLO

14. 11. 2015, 15:03

Přidat komentář

Facebook komentáře