Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smažený vepřový jazyk

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
4278 kalorií 4.0g cukrů 193.0g tuků 79.0g bílkovin

Příprava

Jazyk omyjeme a dáme vařit do osolené vody v tlakovém hrnci na necelou hodinu, uvaříme doměkka. Vychladlý jazyk oloupeme, nakrájíme je na 1 cm široké plátky, které můžeme osolit a opepřit, nebo jemně posypat kořením Čína. Obalíme v trojobalu a rychle osmažíme. Usmažené protáhneme ve zbytku rozšlehaného vejce z obalování a znovu usmažíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s brambory, bramborovou kaší, nebo hranolky.


Přidat na Pinterest
JanaB

16. 10. 2011, Recept navštíven: 2785x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
VYBORNE JEDLO

14. 11. 2015, 15:03

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept klasika dobrý

16. 02. 2017, 20:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bravčový jazyk chutne urobený

09. 07. 2017, 17:00

Přidat komentář

Facebook komentáře