Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smetanové langoše

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 1h 10min
Nutriční hodnoty
3600 kalorií 20.0g cukrů 20.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

Do 2 dcl vlažného mléka přidáme lžičku cukru a rozmrvíme droždí, necháme nakynout. Mouku prosejeme, smícháme s kváskem, vejci, smetanou, solí a zbylým vlažným mlékem. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme nakynout. Těsto vyválíme, vykrojíme kolečka o průměru 10 cm a necháme chvíli podkysnout.
Dostatečné množství oleje rozpálíme, langoše trochu rukama roztáhneme a rychle vypražíme. Dáme je okapat na papírovou utěrku. Podáváme se smetanou, kečupem, sýrem, nebo s česnekem.


Přidat na Pinterest
uschi3

22. 04. 2010, Recept navštíven: 4147x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na langoše

29. 12. 2016, 20:05

Přidat komentář
Sonia005
Uschi, kolik langošů z tohoto těsta přibližně je? Přijede mi návštěva a hrozně by si je přáli a tak nevím zda to bude stačit, nebo udělat dvojitou dávku???

Sonia005 03. 01. 2011, 07:26

uschi3
Ja ich urobím okolo 22-23.

uschi3 03. 01. 2011, 11:53

Facebook komentáře