Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smetanový vaječný koňak

Smetanový vaječný koňak
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

1624 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Žloutky utřeme s oběma cukry. Pak přidáme svařenou a vychlazenou smetanu a postupně za stálého míchání přidáváme líh a rum.

Bulb Tip k receptu

Líh můžeme nahradit rumem.

pavlinf

28. 06. 2013, Recept navštíven: 1574x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smetanový vaječný koňak

Smetanový vaječný koňak

Žloutky utřeme s oběma cukry. Pak přidáme svařenou a vychlazenou smetanu a postupně za stálého míchání přid...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smetanový vaječný koňak Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý kjoňak, ale toho lihu tam bylo hodně

25. 01. 2015, 09:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

26. 12. 2015, 15:40

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý

27. 12. 2015, 18:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedčený a vyborný vaječný koňak

05. 02. 2016, 10:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robim podobný ale aj tento recept je dobrý

18. 02. 2016, 14:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci koňak

29. 02. 2016, 11:32

Přidat komentář

Facebook komentáře