Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šoulet v kuřecí kůži

Šoulet v kuřecí kůži

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1710 kalorií 0.0g cukrů 4.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Kroupy dobře propereme a uvaříme doměkka, zvlášť uvaříme hrách. Uvařené kroupy smícháme s uvařeným hrachem, přidáme utřený česnek se solí, okořeníme a promícháme. Směsí naplníme plátky kuřecí kůže, zabalíme do válečků a okraje upevníme jehlami nebo nití. Válečky opečeme na sádle nebo oleji, podlijeme trochou vody a dopečeme až kůže zčervená – cca 25 min.


15. 07. 2010, Recept navštíven: 1799x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

04. 03. 2017, 20:27

Přidat komentář

Facebook komentáře