Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šoulet v kuřecí kůži

Šoulet v kuřecí kůži
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1710 kalorií, 0.0g cukrů, 4.0g tuků, 66.0g bílkovin

Příprava

Kroupy dobře propereme a uvaříme doměkka, zvlášť uvaříme hrách. Uvařené kroupy smícháme s uvařeným hrachem, přidáme utřený česnek se solí, okořeníme a promícháme. Směsí naplníme plátky kuřecí kůže, zabalíme do válečků a okraje upevníme jehlami nebo nití. Válečky opečeme na sádle nebo oleji, podlijeme trochou vody a dopečeme až kůže zčervená – cca 25 min.

15. 07. 2010, Recept navštíven: 1660x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šoulet v kuřecí kůži

Šoulet v kuřecí kůži

Kroupy dobře propereme a uvaříme doměkka, zvlášť uvaříme hrách. Uvařené kroupy smícháme s uvařeným hrachem,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šoulet v kuřecí kůži Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře