Spaghetti s lusky cukrového hrášku a italskou panchettou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1598
kalorií
8.0g
cukrů
78.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Těstoviny „Al dente„ uvaříme v osolené vroucí vodě, scedíme a vrátíme do hrnce. Pancettu a šalotku nakrájíme nadrobno a zarestujeme. Přidáme česnek a ještě 1 minutu za občasného míchání opékáme. Přidáme hrst lusků cukrového hrášku a orestujeme dozlatova. Podlijeme lžící kuřecího vývaru.
Na vedlejší pánvičce nasucho orestujeme vlašské ořechy a necháme vychladnout. Hotovou pastu promícháme se základem a naservírujeme do hlubokého talíře. Posypeme parmazánem a opraženými ořechy.
Šéfredaktor25. 03. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.