Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Špaldový salát z tofu

Špaldový salát z tofu

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
660 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si připravíme špaldu. Je nutné ji vařit asi 30 minut pod pokličkou se špetkou soli a bez míchání. Mezitím si nakrájíme tofu, papriky, rajčata a okurku na kostičky. K zelenině s tofu přidáme uvařenou špaldu s oříšky. Ochutíme zálivkou z olivového oleje smíchaného s provensálským kořením, citronovou šťávou a špetkou soli


Jiřulka

11. 12. 2009, Recept navštíven: 3504x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře