Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenát bez smetany a mléka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 30min
Nutriční hodnoty
252 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Na másle si dozlatova osmahneme na jemno nakrájenou cibulku a rozetřený česnek a zalijeme troškou vody. Vhodíme změklý špenát a za občasného míchání vaříme. Na konci dosolíme, popřípadě opepříme.

Bulb Tip k receptu

Tradičně se špenát servíruje s vařeným bramborem, ale nám chutná více s pečenými bramborami a vejcem.
Pro děti značně snižte množství cibule a česneku.


Přidat na Pinterest
Edita

12. 09. 2009, Recept navštíven: 7861x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
špenát je u nás oblíbený, přidávám na konec ještě jeden žloutek, máme k němu rádi i opečené uzené nebo dobrý špekáček
Přidané ingredience: žloutek

14. 02. 2014, 08:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý je aj tento špenát

23. 03. 2016, 19:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím y čerstveho špenatu pre lepsiu chuť

05. 09. 2016, 16:21

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím len z čerstvého špenátu, má oveľa lepšiu chuť

22. 01. 2017, 13:58

Přidat komentář
Ajaja
Mražený špenát se vyplatí vylepšit čerstvým špenátem, který je třeba jen nadrobno nakrájet a přidat - hned je to jiná konzistence a chuť.

Ajaja 01. 01. 2010, 15:45

Facebook komentáře