Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špenát bez smetany a mléka

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 30min , porce

252 kalorií, 0.0g cukrů, 24.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na másle si dozlatova osmahneme na jemno nakrájenou cibulku a rozetřený česnek a zalijeme troškou vody. Vhodíme změklý špenát a za občasného míchání vaříme. Na konci dosolíme, popřípadě opepříme.

Bulb Tip k receptu

Tradičně se špenát servíruje s vařeným bramborem, ale nám chutná více s pečenými bramborami a vejcem.
Pro děti značně snižte množství cibule a česneku.

Edita

12. 09. 2009, Recept navštíven: 6535x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špenát bez smetany a mléka

Špenát bez smetany a mléka

Na másle si dozlatova osmahneme na jemno nakrájenou cibulku a rozetřený česnek a zalijeme troškou vody. Vho...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špenát bez smetany a mléka Link-arrow
Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...

Thumb.4659

Brambůrky se slaninou

Brambory si oškrábeme a omyjeme. Vložíme do hrnce s vodou a osolíme. Můžeme přidat i trochu kmínu. Až jsou ...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
špenát je u nás oblíbený, přidávám na konec ještě jeden žloutek, máme k němu rádi i opečené uzené nebo dobrý špekáček
Přidané ingredience: žloutek

14. 02. 2014, 08:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý je aj tento špenát

23. 03. 2016, 19:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím y čerstveho špenatu pre lepsiu chuť

05. 09. 2016, 16:21

Přidat komentář
Ajaja
Mražený špenát se vyplatí vylepšit čerstvým špenátem, který je třeba jen nadrobno nakrájet a přidat - hned je to jiná konzistence a chuť.

Ajaja 01. 01. 2010, 15:45

Facebook komentáře