Štika s fenyklovým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
20min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1244 kalorií
0.0g cukrů
60.0g tuků
152.0g bílkovin


Příprava

Podkovy štiky (vykuchaná a očištěná štika naporcovaná na podkovy) pokapeme kořením, dáme do pekáčku s olejem, zprudka opečeme ze všech stran, přendáme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Na másle orestujeme na nudličky zelí a fenykl, podlijeme vývarem a dusíme 8 minut. Zelí s fenyklem dochutíme koprem a vegetou.

Tip k receptu

Zelí podáváme se štikou a vařenými bramborami.

přidejte na:
honzíček

10. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrá kombinácia

dušanka 08. 03. 2016, 13:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam ak budem mat štuku

Svetlana 15. 03. 2016, 15:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept, vyzerá lakavo

palino 11. 01. 2017, 11:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
môže to byť velmi chutné

majka 07. 02. 2017, 10:58

Přidat komentář