Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Štika s fenyklovým zelím

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 55min
Nutriční hodnoty
1244 kalorií 0.0g cukrů 60.0g tuků 152.0g bílkovin

Příprava

Podkovy štiky (vykuchaná a očištěná štika naporcovaná na podkovy) pokapeme kořením, dáme do pekáčku s olejem, zprudka opečeme ze všech stran, přendáme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Na másle orestujeme na nudličky zelí a fenykl, podlijeme vývarem a dusíme 8 minut. Zelí s fenyklem dochutíme koprem a vegetou.

Bulb Tip k receptu

Zelí podáváme se štikou a vařenými bramborami.


Přidat na Pinterest
honzíček

10. 06. 2013, Recept navštíven: 1013x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá kombinácia

08. 03. 2016, 13:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam ak budem mat štuku

15. 03. 2016, 15:56

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyzerá lakavo

11. 01. 2017, 11:36

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môže to byť velmi chutné

07. 02. 2017, 10:58

Přidat komentář

Facebook komentáře