Štika s fenyklovým zelím
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
20min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1244
kalorií
0.0g
cukrů
60.0g
tuků
152.0g
bílkovin
Příprava
Podkovy štiky (vykuchaná a očištěná štika naporcovaná na podkovy) pokapeme kořením, dáme do pekáčku s olejem, zprudka opečeme ze všech stran, přendáme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Na másle orestujeme na nudličky zelí a fenykl, podlijeme vývarem a dusíme 8 minut. Zelí s fenyklem dochutíme koprem a vegetou.
Tip k receptu
Zelí podáváme se štikou a vařenými bramborami.
honzíček10. 06. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.