Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Štika s fenyklovým zelím

Štika s fenyklovým zelím
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 55min , porce

1244 kalorií, 0.0g cukrů, 60.0g tuků, 152.0g bílkovin

Příprava

Podkovy štiky (vykuchaná a očištěná štika naporcovaná na podkovy) pokapeme kořením, dáme do pekáčku s olejem, zprudka opečeme ze všech stran, přendáme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Na másle orestujeme na nudličky zelí a fenykl, podlijeme vývarem a dusíme 8 minut. Zelí s fenyklem dochutíme koprem a vegetou.

Bulb Tip k receptu

Zelí podáváme se štikou a vařenými bramborami.

honzíček

10. 06. 2013, Recept navštíven: 884x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Štika s fenyklovým zelím

Štika s fenyklovým zelím

Podkovy štiky (vykuchaná a očištěná štika naporcovaná na podkovy) pokapeme kořením, dáme do pekáčku s oleje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Štika s fenyklovým zelím Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá kombinácia

08. 03. 2016, 13:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam ak budem mat štuku

15. 03. 2016, 15:56

Přidat komentář

Facebook komentáře