Štika s fenyklovým zelím

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
20min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1244 kalorií
0.0g cukrů
60.0g tuků
152.0g bílkovin


Příprava

Podkovy štiky (vykuchaná a očištěná štika naporcovaná na podkovy) pokapeme kořením, dáme do pekáčku s olejem, zprudka opečeme ze všech stran, přendáme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Na másle orestujeme na nudličky zelí a fenykl, podlijeme vývarem a dusíme 8 minut. Zelí s fenyklem dochutíme koprem a vegetou.

Tip k receptu

Zelí podáváme se štikou a vařenými bramborami.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá kombinácia

08. 03. 2016, 13:17

Chybí obrázek
vyskúšam ak budem mat štuku

15. 03. 2016, 15:56

Chybí obrázek
zaujímavý recept, vyzerá lakavo

11. 01. 2017, 11:36

Chybí obrázek
môže to byť velmi chutné

07. 02. 2017, 10:58

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.