Šumavská kapsa
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
2340
kalorií
5.0g
cukrů
159.0g
tuků
171.0g
bílkovin
Příprava
Do silněji nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu uvařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Upevníme párátkem. Zbylou nakrájenou cibulku usmažíme na pánvi, vložíme kotlety, podlijeme vodou z hub a dáme péci. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a orestujeme. Nakonec zalijeme vývarem a provaříme.
Mall24. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.