Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šumavská kapsa

Šumavská kapsa

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2340 kalorií 5.0g cukrů 159.0g tuků 171.0g bílkovin

Příprava

Do silněji nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu uvařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Upevníme párátkem. Zbylou nakrájenou cibulku usmažíme na pánvi, vložíme kotlety, podlijeme vodou z hub a dáme péci. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a orestujeme. Nakonec zalijeme vývarem a provaříme.


Mall

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2138x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

21. 03. 2016, 20:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

07. 10. 2016, 18:38

Přidat komentář

Facebook komentáře