Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Svačinový perník

Svačinový perník
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

960 kalorií, 0.0g cukrů, 106.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme těsto.
Vlijeme ho do vymazaného a vysypaného pekáče a upečeme. V elektrické troubě pečeme při 160°C asi 25 minut, v plynové na nižší stupeň asi 25 minut, v horkovzdušné při 150°C zhruba 20 minut. Vychladlý perník zdobíme podle fantazie (čokoládou, marmeládou, šlehačkou).

Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz

Jiřulka

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1806x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Svačinový perník

Svačinový perník

Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme těsto. Vlijeme ho do vymazaného a vysypaného pekáče a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Svačinový perník Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Já teda nevím,ale mě osobně to příjde jako hloupý vtip.Návod na perník je nejspíš opsán za sáčku.Trapné.

tepito 18. 02. 2010, 10:32

Tatiana
no jo, je to opet tady sber zlataku za kazdou cenu :-))) Osobne mi neva, ze tady je takovy recept, protože tady jsou i halusky ze sacku, ale autorka by se mela placnout pres nos :-) Jesteze uz to konci a od pondelka to bude prisnejsi .-))))

Tatiana 18. 02. 2010, 14:00

tepito
Kdyby alespoň připsala do receptu třeba mleté oříšky nebo jiné vylepšení,tak je to sice taky zbytečný recept,ale aspoň né tak okatý.

tepito 18. 02. 2010, 14:32

Jiřulka
Kritizujte si jak chcete. Recept byl schválen a podotýkám, že jsou vítany recepty i pro začínající kuchařky.

Jiřulka 18. 02. 2010, 15:12

tepito
I začínající kuchařka si najde návod na obalu-pro tu se to taky nemusí přepisovat.

tepito 19. 02. 2010, 10:54

Šéfredaktor
Tenhle recept jsem neznala a je pravdou, že je nejspíše zkopírovaný z krabice na nějaký instantní perník. Naše administrátorka jej schválila na mou žádost, jelikož jsme pustili i instantní halušky. Příště se již taková věc nestane. Od pondělka platí přísnější pravidla, jak jste se jistě dočetly v aktualitách.

Šéfredaktor 19. 02. 2010, 15:40

Facebook komentáře