Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Svačinový perník

Svačinový perník

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
960 kalorií 0.0g cukrů 106.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme těsto.
Vlijeme ho do vymazaného a vysypaného pekáče a upečeme. V elektrické troubě pečeme při 160°C asi 25 minut, v plynové na nižší stupeň asi 25 minut, v horkovzdušné při 150°C zhruba 20 minut. Vychladlý perník zdobíme podle fantazie (čokoládou, marmeládou, šlehačkou).

Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz


Jiřulka

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1901x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Já teda nevím,ale mě osobně to příjde jako hloupý vtip.Návod na perník je nejspíš opsán za sáčku.Trapné.

tepito 18. 02. 2010, 10:32

Tatiana
no jo, je to opet tady sber zlataku za kazdou cenu :-))) Osobne mi neva, ze tady je takovy recept, protože tady jsou i halusky ze sacku, ale autorka by se mela placnout pres nos :-) Jesteze uz to konci a od pondelka to bude prisnejsi .-))))

Tatiana 18. 02. 2010, 14:00

tepito
Kdyby alespoň připsala do receptu třeba mleté oříšky nebo jiné vylepšení,tak je to sice taky zbytečný recept,ale aspoň né tak okatý.

tepito 18. 02. 2010, 14:32

Jiřulka
Kritizujte si jak chcete. Recept byl schválen a podotýkám, že jsou vítany recepty i pro začínající kuchařky.

Jiřulka 18. 02. 2010, 15:12

tepito
I začínající kuchařka si najde návod na obalu-pro tu se to taky nemusí přepisovat.

tepito 19. 02. 2010, 10:54

Šéfredaktor
Tenhle recept jsem neznala a je pravdou, že je nejspíše zkopírovaný z krabice na nějaký instantní perník. Naše administrátorka jej schválila na mou žádost, jelikož jsme pustili i instantní halušky. Příště se již taková věc nestane. Od pondělka platí přísnější pravidla, jak jste se jistě dočetly v aktualitách.

Šéfredaktor 19. 02. 2010, 15:40

Facebook komentáře