Švédský ryzcový salát
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
108
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme a umyjeme čerstvé rýdziky, pokrájame ich po dĺžke na štvrtky až osminky a dusíme na cibuľke zapenenej na oleji, až kým sa z nich nevyparí voda. Posolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, biele víno, rajčiakový pretlak a dodusíme. Podávame studené, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
K rýdzikovému šalátu podávame biely chlieb.
Jozef24. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.