Chybějící obrázek

Švédský ryzcový salát

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

108 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Očistíme a umyjeme čerstvé rýdziky, pokrájame ich po dĺžke na štvrtky až osminky a dusíme na cibuľke zapenenej na oleji, až kým sa z nich nevyparí voda. Posolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, biele víno, rajčiakový pretlak a dodusíme. Podávame studené, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Tip k receptu

K rýdzikovému šalátu podávame biely chlieb.

přidejte na:
Jozef

23. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý hubový recept

majka 25. 10. 2015, 20:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuti celkom dobre

hanka 16. 01. 2017, 11:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tento šalát mame velmi radi

dušanka 27. 06. 2019, 19:44

Přidat komentář
Chybějící obrázek
celkom chutne

dušanka 12. 08. 2016, 20:24