
Švédský ryzcový salát
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
108
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme a umyjeme čerstvé rýdziky, pokrájame ich po dĺžke na štvrtky až osminky a dusíme na cibuľke zapenenej na oleji, až kým sa z nich nevyparí voda. Posolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, biele víno, rajčiakový pretlak a dodusíme. Podávame studené, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
K rýdzikovému šalátu podávame biely chlieb.
Jozef23. 08. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziKomentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
dušanka 12. 08. 2016, 20:24