Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Švédský ryzcový salát

Švédský ryzcový salát

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
108 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Očistíme a umyjeme čerstvé rýdziky, pokrájame ich po dĺžke na štvrtky až osminky a dusíme na cibuľke zapenenej na oleji, až kým sa z nich nevyparí voda. Posolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, biele víno, rajčiakový pretlak a dodusíme. Podávame studené, posypané nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

K rýdzikovému šalátu podávame biely chlieb.


Jozef

23. 08. 2010, Recept navštíven: 1788x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý hubový recept

25. 10. 2015, 20:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti celkom dobre

16. 01. 2017, 11:05

Přidat komentář
dušanka
celkom chutne

dušanka 12. 08. 2016, 20:24

Facebook komentáře