Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švýcarská specialita se sýrem

Švýcarská specialita se sýrem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 30min , porce

1606 kalorií, 8.0g cukrů, 98.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Krajčeky sendviče natrieme maslom, obložíme šunkou, kolieskami ananásu a prikryjeme plátkom syra. Dáme do rúry nakrátko zapiecť, až kým sa syr nezačne topiť. Vyberieme, posypeme paprikou a podávame s hlavkovým šalátom, okoreneným kari a poliatým majonézou.

Bulb Tip k receptu

Šunka by mala byť údená.

Jozef

07. 07. 2010, Recept navštíven: 1995x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švýcarská specialita se sýrem

Švýcarská specialita se sýrem

Krajčeky sendviče natrieme maslom, obložíme šunkou, kolieskami ananásu a prikryjeme plátkom syra. Dáme do r...

Švýcarská sýrová polévka

Švýcarská sýrová polévka

Starší sendvič a syr pokrájame na malé kocky. Vložíme do polievkovej misy, zalejeme horúcim vývarom a nechá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švýcarská specialita se sýrem Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché, da sa rýchlo urobiť

22. 01. 2016, 10:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

18. 10. 2016, 18:55

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra špecialita

24. 10. 2016, 09:32

Přidat komentář

Facebook komentáře