Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sýrová jehla

Sýrová jehla

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
2088 kalorií 0.0g cukrů 77.0g tuků 114.0g bílkovin

Příprava

Sýr nakrájíme na stejnoměrné větší kousky. Cibuli nakrájíme na hrubší kolečka a střídavě s kousky sýrů napichujeme na špejle. Rozšleháme vejce, přidáme sůl a jednotlivé jehly obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Postup obalování ještě jendou zopakujeme, aby nám sýr nevytekl a dáme smažit do mírně rozehřátého oleje maximálně na 10 minut. Podáváme s tatarskou omáčkou, přílohou a oblohou z čersrtvé zeleniny.

Bulb Tip k receptu

Eidam můžeme zaměnit za nivu, uzený sýr nebo můžeme použít kombinaci těchto sýrů.


Milena

08. 06. 2009, Recept navštíven: 4644x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a rychlo urobene jedlo

05. 12. 2016, 21:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný syrový recept

29. 01. 2017, 15:15

Přidat komentář

Facebook komentáře