Chybějící obrázek

Sýrová jehla

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

2088 kalorií
0.0g cukrů
77.0g tuků
114.0g bílkovin


Příprava

Sýr nakrájíme na stejnoměrné větší kousky. Cibuli nakrájíme na hrubší kolečka a střídavě s kousky sýrů napichujeme na špejle. Rozšleháme vejce, přidáme sůl a jednotlivé jehly obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Postup obalování ještě jendou zopakujeme, aby nám sýr nevytekl a dáme smažit do mírně rozehřátého oleje maximálně na 10 minut. Podáváme s tatarskou omáčkou, přílohou a oblohou z čersrtvé zeleniny.

Tip k receptu

Eidam můžeme zaměnit za nivu, uzený sýr nebo můžeme použít kombinaci těchto sýrů.

přidejte na:
Milena

08. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre a rychlo urobene jedlo
katka16031 05. 12. 2016, 22:52
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný syrový recept
palino 29. 01. 2017, 16:15
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobré
hanka 01. 09. 2019, 21:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
majka 22. 10. 2019, 22:11