Sýrová jehla
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
2088
kalorií
0.0g
cukrů
77.0g
tuků
114.0g
bílkovin
Příprava
Sýr nakrájíme na stejnoměrné větší kousky. Cibuli nakrájíme na hrubší kolečka a střídavě s kousky sýrů napichujeme na špejle. Rozšleháme vejce, přidáme sůl a jednotlivé jehly obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Postup obalování ještě jendou zopakujeme, aby nám sýr nevytekl a dáme smažit do mírně rozehřátého oleje maximálně na 10 minut. Podáváme s tatarskou omáčkou, přílohou a oblohou z čersrtvé zeleniny.
Tip k receptu
Eidam můžeme zaměnit za nivu, uzený sýr nebo můžeme použít kombinaci těchto sýrů.
Milena08. 06. 2009
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.