Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tatarský langet

Tatarský langet
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

956 kalorií, 0.0g cukrů, 51.0g tuků, 127.0g bílkovin

Příprava

Z mäsa nakrájame malé medailóniky, mierne naklepeme, posolíme a okoreníme. Z oboch strán opečieme na oleji, vyberieme a odložíme na teple miesto.Do tuku od pečenia dáme cibuľu pokrájanú na drobno, uhorky pokrájané na kocky, odkôstkované olivy, rajčiakový pretlak, upražíme a zjemníme červeným vínom. Krátko povaríme, prelejeme medailóniky a posypeme ich posekaným kôprom.

Bulb Tip k receptu

Podáva sa s varenými zemiakmi.

Jozef

28. 07. 2010, Recept navštíven: 1643x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tatarský langet

Tatarský langet

Z mäsa nakrájame malé medailóniky, mierne naklepeme, posolíme a okoreníme. Z oboch strán opečieme na oleji,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tatarský langet Link-arrow
Thumb

Bylinkové brambory

Brambory si oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s utřeným česnekem, pepřem, solí a kořením....

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt, chutí celkom dobre

16. 09. 2016, 12:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

20. 09. 2016, 21:38

Přidat komentář

Facebook komentáře