Tatarský langet
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
956
kalorií
0.0g
cukrů
51.0g
tuků
127.0g
bílkovin
Příprava
Z mäsa nakrájame malé medailóniky, mierne naklepeme, posolíme a okoreníme. Z oboch strán opečieme na oleji, vyberieme a odložíme na teple miesto.Do tuku od pečenia dáme cibuľu pokrájanú na drobno, uhorky pokrájané na kocky, odkôstkované olivy, rajčiakový pretlak, upražíme a zjemníme červeným vínom. Krátko povaríme, prelejeme medailóniky a posypeme ich posekaným kôprom.
Tip k receptu
Podáva sa s varenými zemiakmi.
Jozef29. 07. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.