Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tatarský langet

Tatarský langet

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
956 kalorií 0.0g cukrů 51.0g tuků 127.0g bílkovin

Příprava

Z mäsa nakrájame malé medailóniky, mierne naklepeme, posolíme a okoreníme. Z oboch strán opečieme na oleji, vyberieme a odložíme na teple miesto.Do tuku od pečenia dáme cibuľu pokrájanú na drobno, uhorky pokrájané na kocky, odkôstkované olivy, rajčiakový pretlak, upražíme a zjemníme červeným vínom. Krátko povaríme, prelejeme medailóniky a posypeme ich posekaným kôprom.

Bulb Tip k receptu

Podáva sa s varenými zemiakmi.


Jozef

28. 07. 2010, Recept navštíven: 1752x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt, chutí celkom dobre

16. 09. 2016, 12:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

20. 09. 2016, 21:38

Přidat komentář

Facebook komentáře