Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Telecí koleno na červeném víně

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
500 kalorií 5.0g cukrů 42.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Telecí koleno osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme je na olivovém oleji, aby se zatáhlo. Poté ho vyjmeme.
Do výpeku z masa vložíme očištěnou nakrájenou zeleninu a bobkový list. Opečeme až je cibule měkká a poté zalijeme vínem.
Chvíli povaříme a zalijeme vývarem, přidáme šalvěj a cherry rajčata a dusíme 90 minut doměkka. Podle potřeby můžeme podlít dalším vývarem.

Bulb Tip k receptu

Telecí kolínko je delikatesa, pokud na něj narazíte, okamžitě ho kupte!


Přidat na Pinterest
sonizna

25. 01. 2016, Recept navštíven: 964x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná teľacina

26. 01. 2016, 10:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt velmi dobre jedlo

16. 03. 2016, 10:32

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

21. 09. 2016, 15:53

Přidat komentář

Facebook komentáře