Telecí koleno na červeném víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

500 kalorií
5.0g cukrů
42.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Telecí koleno osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme je na olivovém oleji, aby se zatáhlo. Poté ho vyjmeme.
Do výpeku z masa vložíme očištěnou nakrájenou zeleninu a bobkový list. Opečeme až je cibule měkká a poté zalijeme vínem.
Chvíli povaříme a zalijeme vývarem, přidáme šalvěj a cherry rajčata a dusíme 90 minut doměkka. Podle potřeby můžeme podlít dalším vývarem.

Tip k receptu

Telecí kolínko je delikatesa, pokud na něj narazíte, okamžitě ho kupte!

přidejte na:
sonizna

25. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná teľacina

palino 26. 01. 2016, 10:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzera byt velmi dobre jedlo

katka16031 16. 03. 2016, 10:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

majka 21. 09. 2016, 15:53

Přidat komentář