Telecí koleno na červeném víně
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
500
kalorií
5.0g
cukrů
42.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Telecí koleno osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme je na olivovém oleji, aby se zatáhlo. Poté ho vyjmeme.
Do výpeku z masa vložíme očištěnou nakrájenou zeleninu a bobkový list. Opečeme až je cibule měkká a poté zalijeme vínem.
Chvíli povaříme a zalijeme vývarem, přidáme šalvěj a cherry rajčata a dusíme 90 minut doměkka. Podle potřeby můžeme podlít dalším vývarem.
Tip k receptu
Telecí kolínko je delikatesa, pokud na něj narazíte, okamžitě ho kupte!
sonizna25. 01. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.