Teplý bramborový salát s paprikou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
344
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Brambory ve slupce dáme vařit. Uvařené oloupeme a pokrájíme na malé kostky.
Na pánvičce osmažíme lehce, ne moc dorůžova, nadrobno nakrájenou cibuli. Někomu stačí spařit ji vařící vodou.
Okurku také pokrájíme na drobné kostičky.
Sádlo rozpustíme v hrnečku a vmícháme do něj mletou papriku a pořádně promícháme, aby nehrudkovatěla. Vše smícháme lehce v míse, osolíme a opepříme.
Je to výborná a zase jiná příloha k řízkům, smaženému rybímu filé a kuřecím řízkům.
Salát se podává teplý, ale dobrý je i za studena.
30. 01. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.