Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Teplý bramborový salát s paprikou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

344 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory ve slupce dáme vařit. Uvařené oloupeme a pokrájíme na malé kostky.
Na pánvičce osmažíme lehce, ne moc dorůžova, nadrobno nakrájenou cibuli. Někomu stačí spařit ji vařící vodou.
Okurku také pokrájíme na drobné kostičky.
Sádlo rozpustíme v hrnečku a vmícháme do něj mletou papriku a pořádně promícháme, aby nehrudkovatěla. Vše smícháme lehce v míse, osolíme a opepříme.
Je to výborná a zase jiná příloha k řízkům, smaženému rybímu filé a kuřecím řízkům.
Salát se podává teplý, ale dobrý je i za studena.

Roxana

30. 01. 2011, Recept navštíven: 1951x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Teplý bramborový salát s paprikou

Teplý bramborový salát s paprikou

Brambory ve slupce dáme vařit. Uvařené oloupeme a pokrájíme na malé kostky. Na pánvičce osmažíme lehce, n...

Teplý bramborovo - cibulový salát

Teplý bramborovo - cibulový salát

Brambory uvaříme ve slupce. Do hrnce dáme cibuli, nakrájenou na tenké proužky, přidáme trošku vody, olej, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Teplý bramborový salát s paprikou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Veľmi zaujímavé, určite vyskúšam.Ďakujem za nápad.Jozef.

Jozef 31. 01. 2011, 15:40

Roxana
U Vás nepochybuji, že mu dáte správný šmrnc, má být trochu nakyslý, no jsou tam okurky, připadně, podle toho jaké jsou, pak dochutit. Však sám víte, že tyhle recepty je lepší když se naleží, brambory obyčejně do sebe vtáhnou chuť a pak člověk musí dochucovat, ovšem my ho podáváme hned po přípravě - teplý je nejlepší. Recept mám od maminky, dělá ho desítky let a netuším, kde k němu přišla, nikdy nikde jsem ho neviděla a u nás na vesnici je zcela netradiční a neznámý... Jo, mamča to uměla, studovala nějakou hospodyňskou školu a jaké pekla cukroví!

Roxana 31. 01. 2011, 17:41

Facebook komentáře