Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplý medový nákyp

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
872 kalorií 60.0g cukrů 44.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Smícháme mouku, kypřící prášek, mleté mandle, cukr a sodu. Poté vmícháme máslo a vejce pokojové teploty a vymícháme hladké těsto. Pečeme ve formách na muffiny 20 minut na 180 °C.
Podáváme teplé, s řeckým jogurtem, pokapané medem a posypané pistáciemi.

Bulb Tip k receptu

Tento nákyp je klasickým řeckým dezertem, podáváme ho nejlépe s domácí pistáciovou zmrzlinou. Podávát můžeme i na druhý den – dezert ohřejeme v mikrovlnné troubě.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 11. 2015, Recept navštíven: 666x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúci nákyp

17. 11. 2015, 19:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím to vyskúšať

23. 11. 2015, 11:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lakavý nákyp

26. 12. 2015, 15:52

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nakyp môže byt dobrý

01. 09. 2016, 18:59

Přidat komentář

Facebook komentáře