Teplý medový nákyp

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

872 kalorií
60.0g cukrů
44.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Smícháme mouku, kypřící prášek, mleté mandle, cukr a sodu. Poté vmícháme máslo a vejce pokojové teploty a vymícháme hladké těsto. Pečeme ve formách na muffiny 20 minut na 180 °C.
Podáváme teplé, s řeckým jogurtem, pokapané medem a posypané pistáciemi.

Tip k receptu

Tento nákyp je klasickým řeckým dezertem, podáváme ho nejlépe s domácí pistáciovou zmrzlinou. Podávát můžeme i na druhý den – dezert ohřejeme v mikrovlnné troubě.

přidejte na:
sonizna

16. 11. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajúci nákyp

majka 17. 11. 2015, 19:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
musím to vyskúšať

Svetlana 23. 11. 2015, 11:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
lakavý nákyp

palino 26. 12. 2015, 15:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
nakyp môže byt dobrý

dušanka 01. 09. 2016, 18:59

Přidat komentář