Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tolary z mletého bůčku

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
5316 kalorií 2.0g cukrů 56.0g tuků 259.0g bílkovin

Příprava

Mletý vepřový bůček smícháme se 2 vejci a nastrouhaným sýrem. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme. Vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu a necháme v ledničce do druhého dne uležet. Druhý den krájíme plátky, obalujeme v trojoblalu a smažíme na rozpaleném oleji. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo kompotem.


Přidat na Pinterest
Hloušková

12. 05. 2011, Recept navštíven: 1644x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné dobre

03. 12. 2015, 16:06

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuce a nenáročne

15. 01. 2017, 14:31

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

04. 03. 2017, 20:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne dobre jedlo

19. 03. 2017, 20:42

Přidat komentář

Facebook komentáře