Tolary z mletého bůčku
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1dní 1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
5316
kalorií
2.0g
cukrů
56.0g
tuků
259.0g
bílkovin
Příprava
Mletý vepřový bůček smícháme se 2 vejci a nastrouhaným sýrem. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme. Vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu a necháme v ledničce do druhého dne uležet. Druhý den krájíme plátky, obalujeme v trojoblalu a smažíme na rozpaleném oleji. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo kompotem.
Hloušková12. 05. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.