Tomato salsa

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

184 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme semínek a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky, papriku zbavíme semínek a taky nakrájíme na drobné kostičky. Koriandr rozsekáme. Všechny připravené ingredience vložíme do misky, pokapeme šťávou z citronu, přidáme olej sůl a černý pepř. Všechno dobře promícháme. Ochutnáme a případně přisolíme či připepříme. A je hotovo. Salsu přemístíme do servírovací misky (misek) a podáváme. Salsa se podává k tortillam, fajitas, buritos, chimichanga, nachos, atd.prostě k mexickým pokrmům. Hodí se jako dip i ke grilovaným masům, steakům.

Tip k receptu

Doporučuji nechladit, podávat v "pokojové" teplotě.

přidejte na:
hOJSADLO

14. 10. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
salsa je chuťovo výborná

22. 01. 2017, 13:45

Chybí obrázek
vynikajuce ku grilovanemu mäsu

08. 10. 2017, 20:18

Chybí obrázek
so smotanou je to vyborné

26. 10. 2018, 19:32

Chybí obrázek
dobra salsa

25. 12. 2018, 20:54

Chybí obrázek
pripravujem ju podla tohto receptu a je výborná

18. 01. 2019, 21:23

Přidat komentář
Ajaja
Také si ji připravuji, jen bez pálivých papriček. A nejvíce mi chutná na chlebu opečeném nasucho v topinkovači. Navrch dám trochu polníčku a mám leckdy večeři.

Ajaja 17. 01. 2010, 19:50

hOJSADLO
Ajajo zkus na to přidat lžičku nebo dvě lžičky zakysané smetany. Dostane to zas jiný rozměr :-)

hOJSADLO 20. 01. 2010, 14:12

Ajaja
hojsadlo, jsi hodný, ale zakysaná smetana (podobně jogurty) není moje parketa... to si tam radši špricnu šlehajdu :-))

Ajaja 21. 01. 2010, 16:52

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.