Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tomato salsa

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

184 kalorií, 0.0g cukrů, 20.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme semínek a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky, papriku zbavíme semínek a taky nakrájíme na drobné kostičky. Koriandr rozsekáme. Všechny připravené ingredience vložíme do misky, pokapeme šťávou z citronu, přidáme olej sůl a černý pepř. Všechno dobře promícháme. Ochutnáme a případně přisolíme či připepříme. A je hotovo. Salsu přemístíme do servírovací misky (misek) a podáváme. Salsa se podává k tortillam, fajitas, buritos, chimichanga, nachos, atd.prostě k mexickým pokrmům. Hodí se jako dip i ke grilovaným masům, steakům.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji nechladit, podávat v "pokojové" teplotě.

hOJSADLO

14. 10. 2009, Recept navštíven: 5642x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tomato salsa

Tomato salsa

Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme semínek a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli nakrájíme na jemné ko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tomato salsa Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Také si ji připravuji, jen bez pálivých papriček. A nejvíce mi chutná na chlebu opečeném nasucho v topinkovači. Navrch dám trochu polníčku a mám leckdy večeři.

Ajaja 17. 01. 2010, 19:50

hOJSADLO
Ajajo zkus na to přidat lžičku nebo dvě lžičky zakysané smetany. Dostane to zas jiný rozměr :-)

hOJSADLO 20. 01. 2010, 14:12

Ajaja
hojsadlo, jsi hodný, ale zakysaná smetana (podobně jogurty) není moje parketa... to si tam radši špricnu šlehajdu :-))

Ajaja 21. 01. 2010, 16:52

Facebook komentáře