Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tomato salsa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
184 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme semínek a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky, papriku zbavíme semínek a taky nakrájíme na drobné kostičky. Koriandr rozsekáme. Všechny připravené ingredience vložíme do misky, pokapeme šťávou z citronu, přidáme olej sůl a černý pepř. Všechno dobře promícháme. Ochutnáme a případně přisolíme či připepříme. A je hotovo. Salsu přemístíme do servírovací misky (misek) a podáváme. Salsa se podává k tortillam, fajitas, buritos, chimichanga, nachos, atd.prostě k mexickým pokrmům. Hodí se jako dip i ke grilovaným masům, steakům.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji nechladit, podávat v "pokojové" teplotě.


Přidat na Pinterest
hOJSADLO

14. 10. 2009, Recept navštíven: 5870x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
salsa je chuťovo výborná

22. 01. 2017, 13:45

Přidat komentář
Ajaja
Také si ji připravuji, jen bez pálivých papriček. A nejvíce mi chutná na chlebu opečeném nasucho v topinkovači. Navrch dám trochu polníčku a mám leckdy večeři.

Ajaja 17. 01. 2010, 19:50

hOJSADLO
Ajajo zkus na to přidat lžičku nebo dvě lžičky zakysané smetany. Dostane to zas jiný rozměr :-)

hOJSADLO 20. 01. 2010, 14:12

Ajaja
hojsadlo, jsi hodný, ale zakysaná smetana (podobně jogurty) není moje parketa... to si tam radši špricnu šlehajdu :-))

Ajaja 21. 01. 2010, 16:52

Facebook komentáře