Tomato salsa
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme semínek a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky, papriku zbavíme semínek a taky nakrájíme na drobné kostičky. Koriandr rozsekáme. Všechny připravené ingredience vložíme do misky, pokapeme šťávou z citronu, přidáme olej sůl a černý pepř. Všechno dobře promícháme. Ochutnáme a případně přisolíme či připepříme. A je hotovo. Salsu přemístíme do servírovací misky (misek) a podáváme. Salsa se podává k tortillam, fajitas, buritos, chimichanga, nachos, atd.prostě k mexickým pokrmům. Hodí se jako dip i ke grilovaným masům, steakům.
Tip k receptu
Doporučuji nechladit, podávat v "pokojové" teplotě.
hOJSADLO14. 10. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 22. 01. 2017, 13:45

majka 08. 10. 2017, 20:18

katka16031 26. 10. 2018, 19:32

hanka 25. 12. 2018, 20:54

palino 18. 01. 2019, 21:23
Ajaja 17. 01. 2010, 19:50
hOJSADLO 20. 01. 2010, 14:12
Ajaja 21. 01. 2010, 16:52