Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Třešňová bublanina z kefíru

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2032 kalorií 68.0g cukrů 79.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Máslovou Ramu rozpustíme, přidáme cukr (mletý + vanilkový), vejce, kefír a poté vyšleháme. Pak vmícháme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, rozetřeme, posypeme třešněmi a pečeme do zlatova v předehřáté troubě (jestli je bublanina hotová, zjistíme když ji propíchneme špejlí - pokud bude po vyndání "čistá" tj. bez těsta, je hotovo). Po vychladnutí pocukrujeme.


Přidat na Pinterest
jessynka

15. 04. 2010, Recept navštíven: 4502x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star
velmi jednoduchá ale velmi chutná bublanina

17. 05. 2017, 20:22

Přidat komentář

Facebook komentáře