Třešňová bublanina z kefíru
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2032
kalorií
68.0g
cukrů
79.0g
tuků
43.0g
bílkovin
Příprava
Máslovou Ramu rozpustíme, přidáme cukr (mletý + vanilkový), vejce, kefír a poté vyšleháme. Pak vmícháme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, rozetřeme, posypeme třešněmi a pečeme do zlatova v předehřáté troubě (jestli je bublanina hotová, zjistíme když ji propíchneme špejlí - pokud bude po vyndání "čistá" tj. bez těsta, je hotovo). Po vychladnutí pocukrujeme.
jessynka15. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.