Třísýrové jáhly
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
2068
kalorií
0.0g
cukrů
67.0g
tuků
83.0g
bílkovin
Příprava
Jáhly osolíme a zalijeme vroucí vodou - podle návodu na obalu - a uvaříme.
Cibulku nakrájíme na malé kousky a osmahneme ji na másle. Uvařené jáhly scedíme a promícháme s cibulkou.
Všechny sýry nastrouháme a promícháme s jáhlami. Necháme 5 minut odstát pod pokličkou, aby se sýry teplem roztekly a můžeme podávat.
Tip k receptu
Na ozdobu můžeme použít čerstvou petrželku nebo pažitku. Pokud nemáme některý ze sýrů po ruce, můžeme ho nahradit taveným.
andrea9230. 09. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.