Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tygrovaná jogurtovka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2224 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 82.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme rum, mléko, jogurt, citronovou kůru. Nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, jednu necháme bílou a druhou obarvíme kakaem. Formu vymažeme a vysypeme a střídavě nalijeme do formy obě těsta. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 50 minut. Po upečení necháme bábovku chvíli v klidu a potom ji vyklopíme a pocukrujeme.

Bulb Tip k receptu

Vydrží dlouho vláčná. Můžeme přidat hrozinky nebo kandované ovoce.

Hloušková

20. 06. 2011, Recept navštíven: 1407x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tygrovaná jogurtovka

Tygrovaná jogurtovka

Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme rum, mléko, jogurt, citronovou kůru. Nakonec přidáme mouku s práškem do p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tygrovaná jogurtovka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

28. 05. 2016, 18:40

Přidat komentář

Facebook komentáře