Tygrovaná jogurtovka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2224
kalorií
0.0g
cukrů
37.0g
tuků
82.0g
bílkovin
Příprava
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme rum, mléko, jogurt, citronovou kůru. Nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, jednu necháme bílou a druhou obarvíme kakaem. Formu vymažeme a vysypeme a střídavě nalijeme do formy obě těsta. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 50 minut. Po upečení necháme bábovku chvíli v klidu a potom ji vyklopíme a pocukrujeme.
Tip k receptu
Vydrží dlouho vláčná. Můžeme přidat hrozinky nebo kandované ovoce.
Hloušková20. 06. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.