Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tygrovaná jogurtovka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2224 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 82.0g bílkovin

Příprava

Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme rum, mléko, jogurt, citronovou kůru. Nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, jednu necháme bílou a druhou obarvíme kakaem. Formu vymažeme a vysypeme a střídavě nalijeme do formy obě těsta. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 50 minut. Po upečení necháme bábovku chvíli v klidu a potom ji vyklopíme a pocukrujeme.

Bulb Tip k receptu

Vydrží dlouho vláčná. Můžeme přidat hrozinky nebo kandované ovoce.


Přidat na Pinterest
Hloušková

20. 06. 2011, Recept navštíven: 1626x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

28. 05. 2016, 18:40

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bábovka s hrozienkami a kandizovaným ovocím výborná

05. 02. 2017, 13:35

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný, oplatí sa urobiť

20. 07. 2017, 21:32

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná bábovka

11. 09. 2017, 18:33

Přidat komentář

Facebook komentáře