
Uralská houbovo - rybí polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1092
kalorií
3.0g
cukrů
74.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Huby nakrájané na plátky a mrkvu nakrájanú na kocky povaríme cca 10 m minút v osolenéj vode, pridáme kúsky ryby, očistené zemiaky pokrájané na kocky, cibuľu opraženú na oleji a dovaríme. Do hotovej polievky vlejeme smotanu a necháme prejsť varom. Nakoniec posýpeme posekaným zeleným kôprom.
Tip k receptu
Pomer ryby a hlivy môže býť 1:1.
Jozef06. 07. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 29. 10. 2016, 18:13

katka16031 31. 01. 2019, 18:30

palino 24. 01. 2020, 20:05
© 2021, Railsformers, s.r.o.