Utopenci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

900 kalorií
0.0g cukrů
75.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vodu smícháme s octem, přidáme cukr, olej a necháme projít varem. Mezitím špekáčky oloupeme a rozkrojíme na půl. Cibuli nakrájíme na jemno a část vhodíme do sklenice. Přidáme část nového koření, 2 bobkové listy a několik špekáčků. Postup opakujeme, dokud sklenice není z 3/4 zaplněná. Nakonec zalijeme připraveným nálevem. Důkladně uzavřeme a dáme na 10 dní na tmavé studené místo.

Tip k receptu

Nálev můžeme dochutit chilli papričkami, pepřem, chilli kořením, nastrouhaným křenem nebo nakrájenou paprikou.

přidejte na:
Milena

30. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Moc je neděláme, ale domácí jsou určitě nejlepší, kupované bych si nedala. Není to ono.

Lucie 13. 10. 2012, 17:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
domace urobene su vynikajuce

majka 24. 10. 2016, 09:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ak su dobre špekáčiky, je to vyborná pochúťka

hanka 06. 12. 2016, 21:27

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Ono je ale potřeba koupit špekáček, ve kterém je maso, ne žádný opekáčky, který se skládají z kůží, mouky a sójového tuku. Jinak ten utopenec nebude stát za nic!

anonym 02. 09. 2009, 10:02

tepito
Ano,kvalita špekáčků je důležitá!Prokládám je ještě paprikou,zelím nebo kys.okurkou.

tepito 05. 01. 2010, 09:04

Chybějící obrázek
ozaj zaleži na špekačikoch

katka16031 18. 08. 2016, 20:16