Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Utopenci

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
900 kalorií 0.0g cukrů 75.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vodu smícháme s octem, přidáme cukr, olej a necháme projít varem. Mezitím špekáčky oloupeme a rozkrojíme na půl. Cibuli nakrájíme na jemno a část vhodíme do sklenice. Přidáme část nového koření, 2 bobkové listy a několik špekáčků. Postup opakujeme, dokud sklenice není z 3/4 zaplněná. Nakonec zalijeme připraveným nálevem. Důkladně uzavřeme a dáme na 10 dní na tmavé studené místo.

Bulb Tip k receptu

Nálev můžeme dochutit chilli papričkami, pepřem, chilli kořením, nastrouhaným křenem nebo nakrájenou paprikou.


Přidat na Pinterest
Milena

30. 06. 2009, Recept navštíven: 9453x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Moc je neděláme, ale domácí jsou určitě nejlepší, kupované bych si nedala. Není to ono.

13. 10. 2012, 17:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
domace urobene su vynikajuce

24. 10. 2016, 09:18

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ak su dobre špekáčiky, je to vyborná pochúťka

06. 12. 2016, 21:27

Přidat komentář
Thumb
Ono je ale potřeba koupit špekáček, ve kterém je maso, ne žádný opekáčky, který se skládají z kůží, mouky a sójového tuku. Jinak ten utopenec nebude stát za nic!

anonym 02. 09. 2009, 10:02

tepito
Ano,kvalita špekáčků je důležitá!Prokládám je ještě paprikou,zelím nebo kys.okurkou.

tepito 05. 01. 2010, 09:04

katka16031
ozaj zaleži na špekačikoch

katka16031 18. 08. 2016, 20:16

Facebook komentáře