Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Utopenci

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 0min , porce

900 kalorií, 0.0g cukrů, 75.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vodu smícháme s octem, přidáme cukr, olej a necháme projít varem. Mezitím špekáčky oloupeme a rozkrojíme na půl. Cibuli nakrájíme na jemno a část vhodíme do sklenice. Přidáme část nového koření, 2 bobkové listy a několik špekáčků. Postup opakujeme, dokud sklenice není z 3/4 zaplněná. Nakonec zalijeme připraveným nálevem. Důkladně uzavřeme a dáme na 10 dní na tmavé studené místo.

Bulb Tip k receptu

Nálev můžeme dochutit chilli papričkami, pepřem, chilli kořením, nastrouhaným křenem nebo nakrájenou paprikou.

Milena

30. 06. 2009, Recept navštíven: 9131x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Utopenci

Utopenci

Vodu smícháme s octem, přidáme cukr, olej a necháme projít varem. Mezitím špekáčky oloupeme a rozkrojíme na...

Pikantní utopenci

Pikantní utopenci

Špekáčky oloupeme, rozkrojíme a propícháme vidličkou nebo jehlou na ražniči. Papriky nakrájíme na proužky a...

Domácí utopenci

Domácí utopenci

Svaříme vodu s octem, vsypeme celý (nikdy nedělit na několik nálevů!) obsah 100 g balení Nálevu na nakládán...

Utopenci narychlo

Utopenci narychlo

Ocet, olej, hořčici, Worcesterovou omáčku, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme...

Utopenci v pivním nálevu

Utopenci v pivním nálevu

Nálev vytvoříme povařením černého piva s chilli kořením, pepřem a soli dle chuti. Oloupané cibule nakrájíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Utopenci Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Moc je neděláme, ale domácí jsou určitě nejlepší, kupované bych si nedala. Není to ono.

13. 10. 2012, 17:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
domace urobene su vynikajuce

24. 10. 2016, 09:18

Přidat komentář
Thumb
Ono je ale potřeba koupit špekáček, ve kterém je maso, ne žádný opekáčky, který se skládají z kůží, mouky a sójového tuku. Jinak ten utopenec nebude stát za nic!

anonym 02. 09. 2009, 10:02

tepito
Ano,kvalita špekáčků je důležitá!Prokládám je ještě paprikou,zelím nebo kys.okurkou.

tepito 05. 01. 2010, 09:04

katka16031
ozaj zaleži na špekačikoch

katka16031 18. 08. 2016, 20:16

Facebook komentáře