Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

1240 kalorií, 3.0g cukrů, 101.0g tuků, 65.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně je rozpůlíme.
Vyjmeme žloutky a utřeme je s lučinou, najemno nakrájenými ředkvičkami a jarní cibulkou, nasekanou pažitkou a petrželkou a utřeným česnekem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lučinovou směs pomocí cukrářského sáčku naaranžujeme do bílků.
Podáváme s čerstvou bagetkou posypané pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Hodí se zejména v období jara, kdy jsou všechny suroviny snadno dostupné.

sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 613x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vejce plněná rybí pomazánkou

Vejce plněná rybí pomazánkou

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Mezitím si z cibulí, sardelek (ančoviček...

Vejce plněná hermelínovou pěnou

Vejce plněná hermelínovou pěnou

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a podélně rozkrojíme na dvě poloviny. Z hermelínu odk...

Vejce plněná tuňákem

Vejce plněná tuňákem

Uvařená vejce rozkrojíme, žloutky vyjmeme, utřeme s máslem a jemně nastrouhanou cibulí. Přidáme nadrobno na...

Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně je rozpůlíme. Vyjmeme žloutky a utřeme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka velmi dobra

19. 01. 2016, 10:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
netradičná redkvičková pomazánka ale chutná vo vajíčku

22. 01. 2016, 11:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam pomazanku

25. 01. 2016, 10:49

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

22. 03. 2016, 20:40

Přidat komentář

Facebook komentáře