Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
1240 kalorií 3.0g cukrů 101.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně je rozpůlíme.
Vyjmeme žloutky a utřeme je s lučinou, najemno nakrájenými ředkvičkami a jarní cibulkou, nasekanou pažitkou a petrželkou a utřeným česnekem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lučinovou směs pomocí cukrářského sáčku naaranžujeme do bílků.
Podáváme s čerstvou bagetkou posypané pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Hodí se zejména v období jara, kdy jsou všechny suroviny snadno dostupné.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 960x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka velmi dobra

19. 01. 2016, 10:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
netradičná redkvičková pomazánka ale chutná vo vajíčku

22. 01. 2016, 11:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam pomazanku

25. 01. 2016, 10:49

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

22. 03. 2016, 20:40

Přidat komentář

Facebook komentáře