Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1240
kalorií
3.0g
cukrů
101.0g
tuků
65.0g
bílkovin
Příprava
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně je rozpůlíme.
Vyjmeme žloutky a utřeme je s lučinou, najemno nakrájenými ředkvičkami a jarní cibulkou, nasekanou pažitkou a petrželkou a utřeným česnekem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lučinovou směs pomocí cukrářského sáčku naaranžujeme do bílků.
Podáváme s čerstvou bagetkou posypané pažitkou.
Tip k receptu
Hodí se zejména v období jara, kdy jsou všechny suroviny snadno dostupné.
sonizna18. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.