Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
1240 kalorií 3.0g cukrů 101.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně je rozpůlíme.
Vyjmeme žloutky a utřeme je s lučinou, najemno nakrájenými ředkvičkami a jarní cibulkou, nasekanou pažitkou a petrželkou a utřeným česnekem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lučinovou směs pomocí cukrářského sáčku naaranžujeme do bílků.
Podáváme s čerstvou bagetkou posypané pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Hodí se zejména v období jara, kdy jsou všechny suroviny snadno dostupné.


sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 882x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka velmi dobra

19. 01. 2016, 10:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
netradičná redkvičková pomazánka ale chutná vo vajíčku

22. 01. 2016, 11:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam pomazanku

25. 01. 2016, 10:49

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

22. 03. 2016, 20:40

Přidat komentář

Facebook komentáře