Vejce plněná ředkvičkovou pomazánkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1240 kalorií
3.0g cukrů
101.0g tuků
65.0g bílkovin


Příprava

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně je rozpůlíme.
Vyjmeme žloutky a utřeme je s lučinou, najemno nakrájenými ředkvičkami a jarní cibulkou, nasekanou pažitkou a petrželkou a utřeným česnekem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lučinovou směs pomocí cukrářského sáčku naaranžujeme do bílků.
Podáváme s čerstvou bagetkou posypané pažitkou.

Tip k receptu

Hodí se zejména v období jara, kdy jsou všechny suroviny snadno dostupné.

přidejte na:
sonizna

18. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pomazánka velmi dobra
majka 19. 01. 2016, 11:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
netradičná redkvičková pomazánka ale chutná vo vajíčku
katka16031 22. 01. 2016, 12:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam pomazanku
hanka 25. 01. 2016, 11:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre je to
Svetlana 22. 03. 2016, 21:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá kombinácia
dušanka 03. 05. 2019, 11:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvely recept
Tomáš Pavelka 05. 09. 2019, 13:54