Velikonoční trhanec
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
5min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
153
kalorií
0.0g
cukrů
11.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Špenát spaříme horkou vodou a necháme ho vychladnout. Poté ho nakrájíme na jemno.
Bílek ušleháme v tuhý sníh.
Do bílku všleháme žloutek, špenát, smetanu, sůl a pepř.
Smažíme jako omeletu na oleji.
Podle velikonoční tradice podáváme roztrhané.
Tip k receptu
Skvělá snídaně na Zelený čtvrtek nebo na Škaredou středu - to se má servírovat něco pokaženého, takže trhanec musíme natrhat.
sonizna09. 11. 2015
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.