Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Velikonoční trhanec

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 10min
Nutriční hodnoty
153 kalorií 0.0g cukrů 11.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Špenát spaříme horkou vodou a necháme ho vychladnout. Poté ho nakrájíme na jemno.
Bílek ušleháme v tuhý sníh.
Do bílku všleháme žloutek, špenát, smetanu, sůl a pepř.
Smažíme jako omeletu na oleji.
Podle velikonoční tradice podáváme roztrhané.

Bulb Tip k receptu

Skvělá snídaně na Zelený čtvrtek nebo na Škaredou středu - to se má servírovat něco pokaženého, takže trhanec musíme natrhat.


Přidat na Pinterest
sonizna

09. 11. 2015, Recept navštíven: 914x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa to vyskušať

10. 11. 2015, 11:05

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

17. 11. 2015, 19:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niet čo pokaziť

03. 12. 2015, 16:03

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

03. 04. 2016, 16:21

Přidat komentář

Facebook komentáře