Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová játra na slanině

Vepřová játra na slanině

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
1376 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 124.0g bílkovin

Příprava

Odblaněná a na proužky pokrájená játra protáhneme proužky slaniny, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme sádlo, játra na něm po každé straně asi 3 minuty opékáme a přendáme je na teplou misku. Zbylou šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, přilijeme vývar, osolíme, povaříme a přelijeme přes játra.


Evík

01. 09. 2010, Recept navštíven: 4385x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne urobená bravčová pečeň

22. 03. 2017, 19:21

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravený recept

16. 06. 2017, 19:44

Přidat komentář

Facebook komentáře