Vepřová kotleta rychlá
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
45
kalorií
0.0g
cukrů
4.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si připravíme zálivku. Česnek oloupeme a nastrouháme, nebo prolisujeme. Dáme ho do malé misky se všemi dalšími ingrediencemi, zalijeme vodou a rozmícháme. Plátek vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na teflonovou pánev dáme trochu oleje, rozehřejeme a kotletu opečeme. Opečenou kotletu vyjmeme z pánve a dáme na předehřátý talíř. Pokud dáme více oleje na opečení, tak nyní jej z pánve slijeme. Do výpeku z kotlety nalijeme předem připravenou zálivku a za stálého míchání asi 15 vteřin povaříme. Hotovou zálivkou přelijeme kotletu na talíři.
Rychlou vepřovou kotletu podáváme s hranolky nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou. Další přílohy volíme dle chuti.
JanaB27. 03. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.