Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová panenka na hříbkách s anglickou slaninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1432 kalorií 0.0g cukrů 115.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Panenku nakrájejte na špalíčky asi 3 cm, obalte v anglické slanině a prudce osmažte na olivovém oleji po každé straně asi 2 minuty.

Poté dejte zapéct tak na 4 minutky do trouby. Uvnitř budou lehce růžové.
Mezitím hříbky osmažte na másle s čerstvým tymiánem.
Podávejte teplé.


Přidat na Pinterest
Sonia005

07. 10. 2010, Recept navštíven: 7859x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

18. 09. 2016, 18:43

Přidat komentář

Facebook komentáře