Vepřová panenka na hříbkách s anglickou slaninou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1432 kalorií
0.0g cukrů
115.0g tuků
90.0g bílkovin


Příprava

Panenku nakrájejte na špalíčky asi 3 cm, obalte v anglické slanině a prudce osmažte na olivovém oleji po každé straně asi 2 minuty.

Poté dejte zapéct tak na 4 minutky do trouby. Uvnitř budou lehce růžové.
Mezitím hříbky osmažte na másle s čerstvým tymiánem.
Podávejte teplé.

přidejte na:
Sonia005

07. 10. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept

18. 09. 2016, 18:43

Chybí obrázek
panenka je pripravená velmi chutne, s hríbkami a slaninkou

01. 06. 2017, 09:38

Chybí obrázek
jedlo je vynikajúce

20. 06. 2017, 12:36

Chybí obrázek
recept na panenku je vydarený

20. 10. 2017, 21:59

Chybí obrázek
panenka vyborne urobená

30. 01. 2019, 21:49

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.