Vepřová panenka na hříbkách s anglickou slaninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1432 kalorií
0.0g cukrů
115.0g tuků
90.0g bílkovin


Příprava

Panenku nakrájejte na špalíčky asi 3 cm, obalte v anglické slanině a prudce osmažte na olivovém oleji po každé straně asi 2 minuty.

Poté dejte zapéct tak na 4 minutky do trouby. Uvnitř budou lehce růžové.
Mezitím hříbky osmažte na másle s čerstvým tymiánem.
Podávejte teplé.

přidejte na:
Sonia005

07. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept
palino 18. 09. 2016, 20:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
panenka je pripravená velmi chutne, s hríbkami a slaninkou
katka16031 01. 06. 2017, 11:38
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jedlo je vynikajúce
Svetlana 20. 06. 2017, 14:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na panenku je vydarený
hanka 20. 10. 2017, 23:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
panenka vyborne urobená
dušanka 30. 01. 2019, 22:49