Vepřová panenka na hříbkách s anglickou slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1432
kalorií
0.0g
cukrů
115.0g
tuků
90.0g
bílkovin
Příprava
Panenku nakrájejte na špalíčky asi 3 cm, obalte v anglické slanině a prudce osmažte na olivovém oleji po každé straně asi 2 minuty.
Poté dejte zapéct tak na 4 minutky do trouby. Uvnitř budou lehce růžové.
Mezitím hříbky osmažte na másle s čerstvým tymiánem.
Podávejte teplé.
07. 10. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 18. 09. 2016, 18:43

katka16031 01. 06. 2017, 09:38

Svetlana 20. 06. 2017, 12:36

hanka 20. 10. 2017, 21:59

dušanka 30. 01. 2019, 21:49
© 2021, Railsformers, s.r.o.