Vepřová pečeně v medovém kabátku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 1h 0min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1dní 2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

870 kalorií
38.0g cukrů
50.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Rozpustíme máslo a vmícháme do něj med, utřený česnek, rum a rozinky, které jsme si den předem namočili do rumu. Všechno důkladně promícháme. Maso osolíme, opepříme a vložíme do marinády. Necháme marinovat nejlépe přes noc. Poté maso upečeme v rozpálené troubě doměkka. Podáváme s opečenými brambory.

přidejte na:
Evík

28. 03. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
je to velmi chutný recept

majka 07. 04. 2016, 09:18

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz.Maso do pekáče dáváme i se zbytkem marinády nebo jen maso?děkuji za odpověď

Veronika 17. 04. 2012, 12:14

Chybějící obrázek
Dobrý den, spolu se zbytkem marinády.

Evík 17. 04. 2012, 13:48

Chybějící obrázek
Vyzkoušeli jsme. Je to vynikající. :-) Děkuji za recept.

Iva 09. 05. 2012, 20:19