Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová pečeně v medovém kabátku

Vepřová pečeně v medovém kabátku

Obtížnost Čas přípravy
1dní 1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1dní 2h 20min
Nutriční hodnoty
870 kalorií 38.0g cukrů 50.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Rozpustíme máslo a vmícháme do něj med, utřený česnek, rum a rozinky, které jsme si den předem namočili do rumu. Všechno důkladně promícháme. Maso osolíme, opepříme a vložíme do marinády. Necháme marinovat nejlépe přes noc. Poté maso upečeme v rozpálené troubě doměkka. Podáváme s opečenými brambory.


Evík

28. 03. 2012, Recept navštíven: 1824x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutný recept

07. 04. 2016, 09:18

Přidat komentář
Thumb
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz.Maso do pekáče dáváme i se zbytkem marinády nebo jen maso?děkuji za odpověď

Veronika 17. 04. 2012, 12:14

Evík
Dobrý den, spolu se zbytkem marinády.

Evík 17. 04. 2012, 13:48

Thumb
Vyzkoušeli jsme. Je to vynikající. :-) Děkuji za recept.

Iva 09. 05. 2012, 20:19

Facebook komentáře