Vepřová pečeně v medovém kabátku

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 1h 0min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1dní 2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

870 kalorií
38.0g cukrů
50.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Rozpustíme máslo a vmícháme do něj med, utřený česnek, rum a rozinky, které jsme si den předem namočili do rumu. Všechno důkladně promícháme. Maso osolíme, opepříme a vložíme do marinády. Necháme marinovat nejlépe přes noc. Poté maso upečeme v rozpálené troubě doměkka. Podáváme s opečenými brambory.

přidejte na:
Chybí obrázek

28. 03. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
je to velmi chutný recept

07. 04. 2016, 09:18

Přidat komentář
Chybí obrázek
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz.Maso do pekáče dáváme i se zbytkem marinády nebo jen maso?děkuji za odpověď

Veronika 17. 04. 2012, 12:14

Chybí obrázek
Dobrý den, spolu se zbytkem marinády.

Evík 17. 04. 2012, 13:48

Chybí obrázek
Vyzkoušeli jsme. Je to vynikající. :-) Děkuji za recept.

Iva 09. 05. 2012, 20:19

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.