Vepřová plec na hrášku

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

909 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli na něm krátce orestujeme. Přidáme nakrájené maso a restujeme. Poté přidáme koření, nepatrně podlijeme vodou a za občasného podlévání horkou vodou dusíme do měkka. Sterilovaný hrášek dáme na sítko a propláchneme ho pod tekoucí vodou. Ve studené vodě rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a přidáme sterilovaný hrášek. Necháme přejít varem a odstavíme.

Vepřovou plec na hrášku podáváme s vařenou rýží.

přidejte na:
JanaB

27. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.