Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová plec na hrášku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
909 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli na něm krátce orestujeme. Přidáme nakrájené maso a restujeme. Poté přidáme koření, nepatrně podlijeme vodou a za občasného podlévání horkou vodou dusíme do měkka. Sterilovaný hrášek dáme na sítko a propláchneme ho pod tekoucí vodou. Ve studené vodě rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a přidáme sterilovaný hrášek. Necháme přejít varem a odstavíme.

Vepřovou plec na hrášku podáváme s vařenou rýží.


Přidat na Pinterest
JanaB

27. 02. 2012, Recept navštíven: 3265x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře