Vepřová plec na hrášku
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
909
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli na něm krátce orestujeme. Přidáme nakrájené maso a restujeme. Poté přidáme koření, nepatrně podlijeme vodou a za občasného podlévání horkou vodou dusíme do měkka. Sterilovaný hrášek dáme na sítko a propláchneme ho pod tekoucí vodou. Ve studené vodě rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a přidáme sterilovaný hrášek. Necháme přejít varem a odstavíme.
Vepřovou plec na hrášku podáváme s vařenou rýží.
JanaB27. 02. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.