Vepřová plec se šťávou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
96
kalorií
6.0g
cukrů
1.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme. Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovnáme. Sáček uzavřeme, dáme na plech, několikrát propíchneme jehlou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 60 minut při 150°C, poté maso přelijeme do kastrolu. Šťávu můžeme nechat jen tak, nebo nastavit vodou a zahustit instantní jíškou.
Vepřovou plec se šťávou podáváme s těstovinami.
JanaB23. 04. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.