Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová plec se šťávou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
96 kalorií 6.0g cukrů 1.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme. Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovnáme. Sáček uzavřeme, dáme na plech, několikrát propíchneme jehlou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 60 minut při 150°C, poté maso přelijeme do kastrolu. Šťávu můžeme nechat jen tak, nebo nastavit vodou a zahustit instantní jíškou.

Vepřovou plec se šťávou podáváme s těstovinami.


Přidat na Pinterest
JanaB

23. 04. 2012, Recept navštíven: 5720x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne jedlo

01. 09. 2016, 18:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

20. 12. 2016, 20:49

Přidat komentář
Thumb
mnamka :-) děkuji za recept nedělala jsem to v sáčku, ale v hrnci i tak moc dobroučké :-)

Petra 02. 06. 2012, 11:21

Thumb
Moc dobré.Dělala jsem to v zapíkací misce zakryté alobalem a jako přílohu noky.

Hany 03. 07. 2017, 16:05

Facebook komentáře