Vepřová plec se šťávou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

96 kalorií
6.0g cukrů
1.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme. Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovnáme. Sáček uzavřeme, dáme na plech, několikrát propíchneme jehlou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 60 minut při 150°C, poté maso přelijeme do kastrolu. Šťávu můžeme nechat jen tak, nebo nastavit vodou a zahustit instantní jíškou.

Vepřovou plec se šťávou podáváme s těstovinami.

přidejte na:
JanaB

23. 04. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom chutne jedlo

hanka 01. 09. 2016, 18:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept velmi dobrý

majka 20. 12. 2016, 20:49

Přidat komentář
Chybějící obrázek
mnamka :-) děkuji za recept nedělala jsem to v sáčku, ale v hrnci i tak moc dobroučké :-)

Petra 02. 06. 2012, 11:21

Chybějící obrázek
Moc dobré.Dělala jsem to v zapíkací misce zakryté alobalem a jako přílohu noky.

Hany 03. 07. 2017, 16:05