Vepřová plec se šťávou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

96 kalorií
6.0g cukrů
1.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme. Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovnáme. Sáček uzavřeme, dáme na plech, několikrát propíchneme jehlou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 60 minut při 150°C, poté maso přelijeme do kastrolu. Šťávu můžeme nechat jen tak, nebo nastavit vodou a zahustit instantní jíškou.

Vepřovou plec se šťávou podáváme s těstovinami.

přidejte na:
JanaB

23. 04. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom chutne jedlo

01. 09. 2016, 18:53

Chybí obrázek
recept velmi dobrý

20. 12. 2016, 20:49

Přidat komentář
Chybí obrázek
mnamka :-) děkuji za recept nedělala jsem to v sáčku, ale v hrnci i tak moc dobroučké :-)

Petra 02. 06. 2012, 11:21

Chybí obrázek
Moc dobré.Dělala jsem to v zapíkací misce zakryté alobalem a jako přílohu noky.

Hany 03. 07. 2017, 16:05

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.