Vepřové karé na brusinkách

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2080 kalorií
0.0g cukrů
208.0g tuků
104.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou pečeni bez kosti osolím, opepřím, opeču na pánvi ze všech stran, vložím do pekáčku, posypu tymiánem, podliji horkou vodou a zakryté peču skoro do měkka. Vypečenou šťávu nalévám na maso. Rozehřeji cukr s brusinkovým džemem a šťávou z půlky citronu, naliji na maso a odkryté dopeču do měkka. Peču zhruba na 200°C, po 10 minutách stáhnu na 180°C.

Tip k receptu

Podávám s opečeným bramborem

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Brusinky zde dodávají velmi dobrou chuť

01. 05. 2015, 13:36

Chybí obrázek
jednoduchý recept ale velmi chutný

06. 02. 2016, 19:01

Chybí obrázek
s brusinkami vynikajuce

08. 03. 2016, 13:35

Přidat komentář
tepito
mateřídouška dymián obecná je něco jiného

tepito 15. 06. 2013, 07:33

Barbora Šumná
Jedná se o druh rodu mateřídouška.

Barbora Šumná 17. 06. 2013, 05:27

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.