Vepřové karé na brusinkách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2080
kalorií
0.0g
cukrů
208.0g
tuků
104.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou pečeni bez kosti osolím, opepřím, opeču na pánvi ze všech stran, vložím do pekáčku, posypu tymiánem, podliji horkou vodou a zakryté peču skoro do měkka. Vypečenou šťávu nalévám na maso. Rozehřeji cukr s brusinkovým džemem a šťávou z půlky citronu, naliji na maso a odkryté dopeču do měkka. Peču zhruba na 200°C, po 10 minutách stáhnu na 180°C.
Tip k receptu
Podávám s opečeným bramborem
honzíček12. 06. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.