Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové karé na brusinkách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
2080 kalorií 0.0g cukrů 208.0g tuků 104.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou pečeni bez kosti osolím, opepřím, opeču na pánvi ze všech stran, vložím do pekáčku, posypu tymiánem, podliji horkou vodou a zakryté peču skoro do měkka. Vypečenou šťávu nalévám na maso. Rozehřeji cukr s brusinkovým džemem a šťávou z půlky citronu, naliji na maso a odkryté dopeču do měkka. Peču zhruba na 200°C, po 10 minutách stáhnu na 180°C.

Bulb Tip k receptu

Podávám s opečeným bramborem


Přidat na Pinterest
honzíček

12. 06. 2013, Recept navštíven: 1668x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Brusinky zde dodávají velmi dobrou chuť

01. 05. 2015, 13:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý recept ale velmi chutný

06. 02. 2016, 19:01

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s brusinkami vynikajuce

08. 03. 2016, 13:35

Přidat komentář
tepito
mateřídouška dymián obecná je něco jiného

tepito 15. 06. 2013, 07:33

Barbora Šumná
Jedná se o druh rodu mateřídouška.

Barbora Šumná 17. 06. 2013, 05:27

Facebook komentáře