Recept na vepřové koleno
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 15min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1dní 1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
332
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Z hořčice, piva, oloupaného a utřeného česneku a soli, uděláme kaši. Koleno posolíme, potřeme směsí a necháme den v chladu uležet. Druhý den srolujeme koleno, převážeme a upečeme na oloupané a na kostky nakrájené cibuli a oleji nebo sádle, pečeme při 170-180°C doměkka.
05. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: sůl nedávám
maruskaji 05. 03. 2013, 06:05
© 2024, Railsformers s.r.o.