Vepřové kotlety na havanský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

644 kalorií
0.0g cukrů
49.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si kotlety mírně naklepeme klouby prstů a odložíme. V misce si smícháme strouhanku, prolisovaný česnek, petržel, sůl, pepř a lžíci olivového oleje. Touto směsí potřeme plátky masa a zprudka osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji.

Tip k receptu

Jako příloha se hodí brambor v každé podobě.

přidejte na:
Sonia005

04. 04. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobre

palino 15. 09. 2016, 17:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotlety chutné

katka16031 07. 11. 2017, 19:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom vydarený recept

dušanka 24. 01. 2018, 20:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na velmi dobre kotlety

majka 20. 02. 2018, 20:39

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotlety chutia vyborne

hanka 29. 10. 2018, 21:13

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Maso bylo chuťově dobré, jen mi z toho velká část strouhankové "směsi" při smažení opadala nebo přilepila na pánev a rychle se to připalovalo.. Ale jinak to nebylo špatné :)

Helga 28. 06. 2011, 18:15

Sonia005
To je pravda, i mě se to mírně připalovalo a opadávalo, ale chuťově to bylo dobré a proto jsem to přidala. Ostatně recept není vyloženě z mé hlavy, tak by mě zajímalo jak to autor dělal :-)

Sonia005 28. 06. 2011, 19:59