Vepřové maso s květákem

Obtížnost

Čas přípravy

45min
Čas vaření
15min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

504 kalorií
0.0g cukrů
34.0g tuků
44.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na tenké plátky, zaprášíme solamylem, zázvorem a pepřem, pokapeme polovinou sojové omáčky, promícháme a necháme půl hodinky odležet. Mezitím očištěný květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po scezení jej necháme vychladnout a následně rozebereme na růžičky.
Na rozpáleném oleji orestujeme rozdrcený feferon, přidáme maso a asi 4 minutky smažíme. Poté přidáme květák, promícháme, pokapeme zbývající sojovou omáčkou, znovu promícháme a ještě asi 3 minutky restujeme.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 05. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Dšlám to podobně, ale bez zázvoru

25. 10. 2014, 09:20

Chybí obrázek
skvele

13. 11. 2015, 20:07

Chybí obrázek
vyborné jedlo skombinované mäso a zelenina

16. 12. 2015, 11:56

Chybí obrázek
zázvor nedavam tiež

03. 02. 2016, 10:50

Chybí obrázek
nam chutí aj so zazvorom,ale davam len trosku

22. 02. 2016, 20:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.