Vepřové maso s květákem
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
15min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
504
kalorií
0.0g
cukrů
34.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na tenké plátky, zaprášíme solamylem, zázvorem a pepřem, pokapeme polovinou sojové omáčky, promícháme a necháme půl hodinky odležet. Mezitím očištěný květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po scezení jej necháme vychladnout a následně rozebereme na růžičky.
Na rozpáleném oleji orestujeme rozdrcený feferon, přidáme maso a asi 4 minutky smažíme. Poté přidáme květák, promícháme, pokapeme zbývající sojovou omáčkou, znovu promícháme a ještě asi 3 minutky restujeme.
09. 05. 2014
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.