Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové maso s květákem

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 1h 0min
Nutriční hodnoty
504 kalorií 0.0g cukrů 34.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na tenké plátky, zaprášíme solamylem, zázvorem a pepřem, pokapeme polovinou sojové omáčky, promícháme a necháme půl hodinky odležet. Mezitím očištěný květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po scezení jej necháme vychladnout a následně rozebereme na růžičky.
Na rozpáleném oleji orestujeme rozdrcený feferon, přidáme maso a asi 4 minutky smažíme. Poté přidáme květák, promícháme, pokapeme zbývající sojovou omáčkou, znovu promícháme a ještě asi 3 minutky restujeme.


Přidat na Pinterest
pavlinf

09. 05. 2014, Recept navštíven: 2446x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dšlám to podobně, ale bez zázvoru

25. 10. 2014, 09:20

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele

13. 11. 2015, 20:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo skombinované mäso a zelenina

16. 12. 2015, 11:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zázvor nedavam tiež

03. 02. 2016, 10:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nam chutí aj so zazvorom,ale davam len trosku

22. 02. 2016, 20:00

Přidat komentář

Facebook komentáře