Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové maso s kapií a hráškem

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2176 kalorií 1.0g cukrů 159.0g tuků 91.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso omyjeme a pokrájíme na nudličky jako hranolky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme i maso. Poté vmícháme lžičku mleté papriky a hladké mouky, poté zalijeme 2 dcl vody. Osolíme, přidáme utřený česnek a dusíme cca 20 minut. Poté vmícháme jednu nakrájenou sterilovanou kapii, malou plechovku hrášku a lžičku vegety. Prohřejem a podáváme na talíři, kde ještě směs posypeme strouhaným sýrem.


Přidat na Pinterest
Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 1951x


Přidat recenzi
Martina F
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Recept byl moc dobrý. Ale vařila jsem ho klasickým způsobem, protože tlakový hrnec moc nepoužívám.

03. 05. 2013, 12:30

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

16. 06. 2016, 09:56

Přidat komentář

Facebook komentáře