Vepřové maso s kapií a hráškem
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2176
kalorií
1.0g
cukrů
159.0g
tuků
91.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso omyjeme a pokrájíme na nudličky jako hranolky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme i maso. Poté vmícháme lžičku mleté papriky a hladké mouky, poté zalijeme 2 dcl vody. Osolíme, přidáme utřený česnek a dusíme cca 20 minut. Poté vmícháme jednu nakrájenou sterilovanou kapii, malou plechovku hrášku a lžičku vegety. Prohřejem a podáváme na talíři, kde ještě směs posypeme strouhaným sýrem.
Evík18. 09. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.