Vepřové maso s kapií a hráškem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

2176 kalorií
1.0g cukrů
159.0g tuků
91.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso omyjeme a pokrájíme na nudličky jako hranolky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme i maso. Poté vmícháme lžičku mleté papriky a hladké mouky, poté zalijeme 2 dcl vody. Osolíme, přidáme utřený česnek a dusíme cca 20 minut. Poté vmícháme jednu nakrájenou sterilovanou kapii, malou plechovku hrášku a lžičku vegety. Prohřejem a podáváme na talíři, kde ještě směs posypeme strouhaným sýrem.

přidejte na:
Evík

18. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Martina F
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Recept byl moc dobrý. Ale vařila jsem ho klasickým způsobem, protože tlakový hrnec moc nepoužívám.
Martina F 03. 05. 2013, 14:30
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutný recept
Svetlana 16. 06. 2016, 11:56