Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové maso s pažitkovou omáčkou

Vepřové maso s pažitkovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
472 kalorií 2.0g cukrů 26.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Maso dáme do 1 l horké vody, přidáme očištěnou a na půlku překrojenou cibuli, dvě kuličky nového koření a uvaříme doměkka. Z másla a hladké mouky si vytvoříme jíšku, kterou zalijeme 0,5 l vývaru, rozšleháme, osolíme a povaříme. Poté přilijeme smetanu, rozšleháme, povaříme, opepříme, osolíme, přidáme pažitku a odstavíme z ohně. Při podávání maso přelijeme pažitkovou omáčkou.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1824x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na dobre maso a pažítkovu omaáčku

21. 11. 2016, 21:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pažítková omáčka je perfektná

27. 01. 2017, 11:19

Přidat komentář

Facebook komentáře