Vepřové maso s pažitkovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
472
kalorií
2.0g
cukrů
26.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Maso dáme do 1 l horké vody, přidáme očištěnou a na půlku překrojenou cibuli, dvě kuličky nového koření a uvaříme doměkka. Z másla a hladké mouky si vytvoříme jíšku, kterou zalijeme 0,5 l vývaru, rozšleháme, osolíme a povaříme. Poté přilijeme smetanu, rozšleháme, povaříme, opepříme, osolíme, přidáme pažitku a odstavíme z ohně. Při podávání maso přelijeme pažitkovou omáčkou.
Beruska6414. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.