Chybí obrázek

Vepřové maso s pažitkovou omáčkou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

472 kalorií
2.0g cukrů
26.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Maso dáme do 1 l horké vody, přidáme očištěnou a na půlku překrojenou cibuli, dvě kuličky nového koření a uvaříme doměkka. Z másla a hladké mouky si vytvoříme jíšku, kterou zalijeme 0,5 l vývaru, rozšleháme, osolíme a povaříme. Poté přilijeme smetanu, rozšleháme, povaříme, opepříme, osolíme, přidáme pažitku a odstavíme z ohně. Při podávání maso přelijeme pažitkovou omáčkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

14. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept na dobre maso a pažítkovu omaáčku

21. 11. 2016, 21:07

Chybí obrázek
pažítková omáčka je perfektná

27. 01. 2017, 11:19

Chybí obrázek
dobrý recept

08. 04. 2019, 19:02

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.