Vepřové na Čertovo cibulkách
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1863
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Vložíme maso vcelku a krátce osmahneme ze všech stran, aby se zatáhlo. Poté osolíme, opepříme, přidáme cibulky a 1/2 feferonky bez nálevu. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a uchováme v teple. Šťávu z masa s cibulkami a feferonkou rozmixujeme ponorným mixérem a zahustíme mouku rozmíchanou ve smetaně. Provaříme a odstavíme.
JanaB08. 11. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.