Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové na Čertovo cibulkách

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1863 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Vložíme maso vcelku a krátce osmahneme ze všech stran, aby se zatáhlo. Poté osolíme, opepříme, přidáme cibulky a 1/2 feferonky bez nálevu. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a uchováme v teple. Šťávu z masa s cibulkami a feferonkou rozmixujeme ponorným mixérem a zahustíme mouku rozmíchanou ve smetaně. Provaříme a odstavíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

08. 11. 2013, Recept navštíven: 1315x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Musím to vyzkoušetz.

03. 12. 2014, 11:43

Přidat komentář

Facebook komentáře