Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové řízky obalené v polentě a sýru

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
2032 kalorií 1.0g cukrů 175.0g tuků 35.0g bílkovin

Příprava

Řízky lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Protáhneme rozšlehaným vejcem a nakonec obalíme ve směsi polenty a parmazánu. Smažíme na rozpáleném oleji a dáváme pozor, aby se sýr moc neroztekl. Podáváme s bramborovou kaší nebo dietním zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
Tatiana

17. 09. 2011, Recept navštíven: 2559x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v polente sme este neobalovali

15. 11. 2015, 13:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý sposob obalovania

10. 05. 2016, 15:15

Přidat komentář

Facebook komentáře