Vepřové řízky obalené v polentě a sýru

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

2032 kalorií
1.0g cukrů
175.0g tuků
35.0g bílkovin


Příprava

Řízky lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Protáhneme rozšlehaným vejcem a nakonec obalíme ve směsi polenty a parmazánu. Smažíme na rozpáleném oleji a dáváme pozor, aby se sýr moc neroztekl. Podáváme s bramborovou kaší nebo dietním zeleninovým salátem.

přidejte na:
Tatiana

17. 09. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
v polente sme este neobalovali

palino 15. 11. 2015, 13:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavý sposob obalovania

Svetlana 10. 05. 2016, 15:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tieto rezne su dobré, dobrá chuť

dušanka 03. 10. 2017, 21:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rezne chutne obalene

majka 31. 10. 2017, 20:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobré rezne obalene v polente

hanka 31. 01. 2019, 20:05

Přidat komentář