Vepřové řízky s cibulovým pyré
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
428
kalorií
2.0g
cukrů
2.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové řízky naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka po obou stranách na polovině másla opečeme a dáme do tepla. Cibuli nakrájíme na plátky, necháme zesklovatět na vypečené štávě, pak přidáme na plátky pokrájená jablka, osolíme a dusíme do měkka. Pak cibuli s jablky rozmixujeme. Řízky dáme na mísu, obložíme cibulovým pyré.
Podáváme s opečenými brambory.
29. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.