Vepřové řízky s kari

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

418 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Maso z vepřové kýty či plecka lehce naklepeme a velmi lehce osolíme.
Vejce, mléko, Solamyl, kari koření, sojovou omáčku, Vegetu či podobné polévkové koření rozšleháme a případně dochutíme dle vlastní fantazie a chuti.
Maso necháme asi 2 hodiny odležet, pak smažíme (já osobně nejraději na sádle, tady ale není na škodu olivový olej.)
Smažíme hodně pomalu.

Tip k receptu

Podáváme s vařenou rýží, do které přidáme kari a hřebíček.
Když zbude z obalování řízku, vyliji to do vody, ve které vařím rýži. Je pikantní.

přidejte na:
Roxana

30. 11. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Prima recept, který všem chutnal.
Přidané ingredience: Vegeta bez glutamátu

11. 02. 2013, 22:11

Chybí obrázek
kari velmi nemusim, ale tieto rezne su dobré

16. 05. 2018, 10:38

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.