Vepřové řízky s kari
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
418
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Maso z vepřové kýty či plecka lehce naklepeme a velmi lehce osolíme.
Vejce, mléko, Solamyl, kari koření, sojovou omáčku, Vegetu či podobné polévkové koření rozšleháme a případně dochutíme dle vlastní fantazie a chuti.
Maso necháme asi 2 hodiny odležet, pak smažíme (já osobně nejraději na sádle, tady ale není na škodu olivový olej.)
Smažíme hodně pomalu.
Tip k receptu
Podáváme s vařenou rýží, do které přidáme kari a hřebíček.
Když zbude z obalování řízku, vyliji to do vody, ve které vařím rýži. Je pikantní.
30. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.