Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové řízky s kari

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
418 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Maso z vepřové kýty či plecka lehce naklepeme a velmi lehce osolíme.
Vejce, mléko, Solamyl, kari koření, sojovou omáčku, Vegetu či podobné polévkové koření rozšleháme a případně dochutíme dle vlastní fantazie a chuti.
Maso necháme asi 2 hodiny odležet, pak smažíme (já osobně nejraději na sádle, tady ale není na škodu olivový olej.)
Smažíme hodně pomalu.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařenou rýží, do které přidáme kari a hřebíček.
Když zbude z obalování řízku, vyliji to do vody, ve které vařím rýži. Je pikantní.


Přidat na Pinterest
Roxana

30. 11. 2010, Recept navštíven: 2362x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept, který všem chutnal.
Přidané ingredience: Vegeta bez glutamátu

11. 02. 2013, 22:11

Přidat komentář

Facebook komentáře